Home
Over mij
Behandelingsspectrum
Gezondheidstips
Interessante links
Spreekuren
Contact
Sitemap
Gastenboek
Slideshow

                         

 

                                              

     

          

                                          

 

 

Ik ben Jutta Ehrhorn, 59 jaar jong en bijna 39 jaar ben ik in het beroep als therapeute voor natuurlijke geneeswijzen bezig om mensen te helpen hun levenskwaliteit te bewaaren of terug te vinden.

Moeder van 3 fantastische kinderen ( 2 maiden en een zoon) die ik een hele tijd alleen heb mogen verzorgen en die tot nu ,elk op zijn/haar manier, een goede weg aan het lopen zijn.

Vrouw van Carlos mijn beste vriend en ondersteuner.........

 Vanuit mijn eigen ervaring heb ik mogen leren........dat......

Een teveel aan stress vandaag een van de meest ziek makende factoren is, ons hersen raken gewoon overbelast door alle dagelijkse verplichtingen en dingen die nog moeten en noem maar op.

 Een gedeelte van mijn werk leven.....

Als leidinggevende van de afdeeling fysiotherapie in een ziekenhuis voor psychosomatiek en psychiatrie heb ik heel veel ervaring op kunnen doen om de wegen van pijn te begrijpen.

De leer van de 5 elementen is  een groote kans en de basis van de ayurvedische leer. 

Over mij zelf....

Leergierig , vriendelijk en enthousiast zijn sterke punten van mijn persoonlijkheid, empathie en doorzettingsvermogen evenzo.

Mijn opleidingen zijn gedegen en uitgebreid en ik leer steeds nieuwe mogelijkheden kennen om de oorzaak van pijn te kunnen herkennen en bij de wortel te pakken.

 De mens staat voor mij nog steeds centraal en ik werk met Lijf en Ziel voor het doel mensen te kunnen helpen hun klachten te verminderen of gezond te blijven.

Spannend vind ik hoe met natuurlijke therapien en middelen de mogelijkheid is geboden om individueel de behandeling aan te passen zonder schadelijke invloed te neemen en zo de mens weer in balans te brengen.

Waar mijn mogelijkheden eindigen werken  professionele collegas verder, zowel in de reguliere geneeskunde als ook op paramedisch of psychisch gebied. 

 De hele mens met lijf & ziel in balans  

In mijn therapeutisch werk gaat het voor al erom met individuele oplossingen voor uw gezondheid en uw persoonlijk welbevinden te zorgen. 

Moderne en oude behandelmethodes omgezet in een keurige behandelplan voor individuele toepassingen, zijn bij mij van zelf sprekend. Afgerond wordt mijn profiel door mijn jaren lange ervaring en een kring van patienten die hun levenskwaliteit terug hebben gevonden.

 

 Mijn opleiding tot  Ayurveda Massagetherpeut  heb ik ondergaan bij de Hoge school voor Ayurveda in Wijchen.

Verschillende  traditionele, ayurvedische behandelingen vind ik een belanrijk therapievorm voor iedereen die bewust zijn gezondheid wil bewaren en ziektes wil voorkomen.

 

 

 

Tracking-ID UA-44437075-1