Home
Over mij
Behandelingsspectrum
Therapie uitleg
Magneetacupunctuur
Tariven
Ayurveda massage
Gezondheidstips
Interessante links
Spreekuren
Contact
Sitemap
Gastenboek
Slideshow

 

MAGNEETACUPUNCTUUR  een heilvervaren tussen  traditie en moderne

 

 

  

Steeds meer mensen zoeken bij klachten vandaag na alternatieve methodes. Vervaren vanuit natuurlijke bronnen en vrij van schadelijke bijwerkingen met een mogelijk grote kans op pijn verlichting of verwijdering.

Er zijn weinig natuurlijke geneeswijzen die wetenschappelijk bewezen zijn maar magneetveldtherapie is er een uitzondering van.

Het gebruikten heeft –tot verschil van Bachbloesemremedies of kinesiologie- een steen oude traditie.

•             De wortels rijken terug tot de voor christelijke culturen van Chinezen, Egyptes en Grieken. Dienovereenkomstig rijk zijn berichten over de heil successen . Maar inmiddels hebben wij ook wetenschappelijke feiten . Klinische studiën bewijzen indrukwekkend hoe werkzaam magneten kunnen zijn. Niet te praten over de hoeveelheid van   laboratoriums onderzoeken die bewezen hebben dat een leven zonder magneetveld hier op aarde niet mogelijk kan zijn en dat er heel veel ziektes ontstaan door een te kort van het magneetveld.

•             De Magneetveldtherapie voltooid twee belangrijke criteria voor een succesvol natuurlijke geneeswijze.

•             Een lange traditie en een solide wetenschappelijke basis.

•             De magneten zijn inmiddels technisch steeds verder ontwikkelt worden. Vandaag heb je idealer wijze magneten die buigzaam en handig zijn in het gebruik 

 

De hoofdzakelijke werking van de Chi stiften loopt via de spitsen van de stiften, die een hoog geconcentrerd focusseert magneetveld afgeven. ( noord-zuidpool)

Edelsteen ( Bergkristal, Jade,granaat, barnsteen ) als ook edele mineralen als zilver en goud ( aan de spits can de Chi stiften) ondersteunen de werking.

Direct aan de Chi spitsen worden 1000 gauss gemeten ( gauss is de magneet sterkte)

Door de inzett van twee verschillend polige, duurzame magneten ontstaat de zo genoemde Hall ( echo) effect, dat bedoelt dat als een geladen ion een magnetisch veld gepassert verandert zijn cours.  

 

 

Hall effect: In tegenstelling na de Magneetveldtherapie word hier met een statisch Magneetveld gewerkt, deze worden verwekt door blijvende magneten. Er worden geen toegevoegde energiebronnen gebruikt, geen stroom, geen batterij. Speciaal gevormde magneten werken heel veel dieper en meer intens op het weefsel als een normaal ring of stift magneet. De positieven of negatieven ionen in ons lichaam worden van het juiste pool aangetrokken en in balans gebracht.

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder
Tracking-ID UA-44437075-1