Home
Over mij
Behandelingsspectrum
Therapie uitleg
Magneetacupunctuur
Tariven
Ayurveda massage
Gezondheidstips
Interessante links
Spreekuren
Contact
Sitemap
Gastenboek
Slideshow

Magneetveldtherapie mag niet gebruikt worden van personen die drager zijn van pacemaker, defibrillatoren of insuline pompen , evenzo zwangerschap, kinderen onder 3 jaar , personen met medicamentenpleister en na orgaantransplantatie zijn contra-indicaties !!!!!

Bij acute ziektes altijd na de huisarts of specialiste!!!

Bij de behandeling met magneetacupunctuur kunt u een gevoel van warmte, kribbelen, prikken of ook een stekende pijn ervaren. Soms kan het zijn dat u lichaam niet meteen, maar na een bepaalde tijd gaat reageren. ( 10-30 sec. ) Meestal voelt u het op gebieden die klachten geven omdat daar een blokkade zit die de normale energiestroom belemmeren, spierverhardingen, ontstekingen, emoties kunnen een blokkade veroorzaken.

In dit moment overwegen de min Ionen in ons lichaam, wij weten inmiddels dat ons lichaam energie produceert, lichaamstemperatuur en spijsvertering bij voorbeeld. En zo als bij stroom plus en min nodig zijn om een doorstroom van energie te hebben door de balans van de ionen,  reageren plus en min ionen ook in ons lichaam om deze in balans te houden. Overwegen de min ionen dan voelen wij een soort pijn omdat de balans eruit is en de min ionen een blokkade vormen. De natuurlijke stroom van ons levensenergie word blokkeert en de balans tussen min en plus is verdwijnen.

 Anionen en kationen

•             De negatief geladen ionen worden door de noordpool (+) aangetrokken. Een omgekeerd effect ontstaat aan de zuidpool. Door het separeren van de ionen ontstaan een minimale elektrische spanning en daarmee een verwarming.

•             Het magnetische veld doordringt de huid tot een diepte van 40mm.

•             Anders als hitte, X-stralen en andere energievormen worden magneetvelden niet van botten of andere hindernissen blokkeert of reflecteert, en kunnen structuren diep in het inertste van het lichaam bereiken.

•             Wie zich magneten op de huid gaat zetten voelt aan deze plaats een duidelijke verwarming. Deze verwarming is het gevolg van een verwijding van de bloedvaten en heeft een betere dorbloeding als werking.

•             Daardoor worden cellen beter met zuurstof en voedingsstoffen verzorgt en de stofwisseling versnelt, warmte stuurt de stofwisseling aan in het weefsel. Dit heeft invloed op banden, pezen en bindweefsel 

              De uitzetbaarheid van banden en daarmee de bewegelijkheid van gewrichten nemen door warmte toe.

•             Bij pijnlijke spieren kan warmte de spanning van de spieren minderen.

•             De Chi stiften stimuleren zenuwvezels in de spieren en in ander weefsel die impulsen aan het ruggenmerk geven en daarmee het centrale zenuwstelsel activeren. Tegenstellige Impulse kunnen daarop van het hersen opgeleverd worden , die de pijnprikkel remmen. Dit noem je analgesie ( an-zonder-algos-pijn) het uitschakelen van pijn over een bepaalde tijd.

• 

 

 

 

 

 

 

 

Terug
Tracking-ID UA-44437075-1